Routebeschrijving

 

Vanuit Amsterdam

Neem vanuit Amsterdam de A4 richting Den Haag. Op het Prins Clausplein de richting Rotterdam kiezen (A13). Aan het einde van de A13 de richting Gouda / Utrecht volgen (A20). Neem op de A20 de afslag Rotterdam Centrum (afslag 14). Bovenaan de afslag op de rotonde de derde afslag nemen (G.K. van Hogendorpweg, richting Hillegersberg / St. Franciscus Gasthuis). Op de G.K. van Hogendorpweg na ca. 1 kilometer rechts afslaan naar de Melanchtonweg. Na ca. 750 meter linksaf de Wilgenplaslaan oprijden. De eerste zijstraat rechts (Donkersingel) oprijden. De 3e straat rechts is de v. Bijnkershoekweg.

 

Vanuit Dordrecht

Volg de A16 richting Rotterdam. Volg na het passeren de richting Den Haag / Hoek van Holland (A20). Neem op de A20 de afslag Rotterdam Centrum (afslag 14). Bovenaan de afslag op de rotonde de eerste afslag nemen (G.K. van Hogendorpweg, richting Hillegersberg / St. Franciscus Gasthuis). Op de G.K. van Hogendorpweg na ca. 1 kilometer rechts afslaan naar de Melanchtonweg. Na ca. 750 meter linksaf de Wilgenplaslaan oprijden. De eerste zijstraat rechts (Donkersingel) oprijden. De 3e straat rechts is de v. Bijnkershoekweg.

 

Vanuit Vlaardingen / Hoek van Holland

Volg de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 de afslag Rotterdam Centrum (afslag 14). Bovenaan de afslag op de rotonde de derde afslag nemen (G.K. van Hogendorpweg, richting Hillegersberg / St. Franciscus Gasthuis). Op de G.K. van Hogendorpweg na ca. 1 kilometer rechts afslaan naar de Melanchtonweg. Na ca. 750 meter linksaf de Wilgenplaslaan oprijden. De eerste zijstraat rechts (Donkersingel) oprijden. De 3e straat rechts is de v. Bijnkershoekweg.

 

Vanuit Utrecht

Neem vanuit Utrecht de A12 en vervolgens de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 de afslag Rotterdam Centrum (afslag 14). Bovenaan de afslag op de rotonde de eerste afslag nemen (G.K. van Hogendorpweg, richting Hillegersberg / St. Franciscus Gasthuis). Op de G.K. van Hogendorpweg na ca. 1 kilometer rechts afslaan naar de Melanchtonweg. Na ca. 750 meter linksaf de Wilgenplaslaan oprijden. De eerste zijstraat rechts (Donkersingel) oprijden. De 3e straat rechts is de v. Bijnkershoekweg.

 

Maak gratis een persoonlijke routebeschrijving inclusief kaart op www.routenet.nl. Vul bij de bestemming de postcode 3052 PB in.