Clinics

 

Schermclinics zijn mogelijk voor groepen van alle leeftijden. Zowel op uw als op onze locatie is het mogelijk om kennis te maken met het schermen. Wapens, beschermende kleding en andere specifieke benodigdheden worden door ons ter beschikking gesteld: het enige dat de deelnemers zelf mee dienen te brengen is sportkleding (trainingspak) en sportschoenen.

 
Voor wie?
 
Schermclinics worden gegeven bij velerlei gelegenheden. Als extra activiteit bij scholen organiseren wij regelmatig clinics. Een partijtje schermen is echter ook zeer populair bij bedrijven, die ter gelegenheid van feesten of trainingen hun medewerkers eens op een andere manier dan aan de vergadertafel de degens willen laten kruisen. Sportief en veilig, dat wel. De schermsport is voor velen fascinerend, en een clinic geeft iedereen de kans om hier op een ontspannen wijze kennis mee te maken.
 
 
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel Chakib Zaïr op 06 - 28 55 98 75